Aanrader: Brabants vakantieboerderij

Welkom allemaal! Ik denk dat jullie inmiddels al wel weten dat ik gek ben op vakanties en dat ik veel leuke tips voor jullie heb. Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hadden. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe tip. Ik ga het vandaag hebben over Brabants vakantieboerderij. De reden hiervan? Mijn vrienden en ik wilde lekker een weekje in Nederland op vakantie. We waren opzoek naar een gezellige plek waar we met een grote groep heen konden. Gelukkig vonden we die plek. Op het internet kwamen we namelijk veel leuke vakantieboerderijen tegen maar Brabants vakantieboerderij maakte al snel indruk. Wij vinden een vakantieboerderij altijd erg gezellig en daarom zijn we opzoek gegaan naar een leuke boerderij. Wij kwamen al snel bij deze boerderij uit. De website ziet er super uit en ik heb dan ook meteen geboekt.

Een top week!

Inmiddels zijn wij al bij de boerderij geweest en kan ik jullie vertellen dat we een super leuke week gehad hebben. De accommodatie is prachtig en wij hebben flink genoten van de vrijheid. Buiten dat zijn we naar Antwerpen geweest, waar ik een hoop leuke kleren gekocht heb. Wij hebben in ieder geval een top week gehad en dat gewoon in Nederland. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan eens op de website voor meer informatie en leuke foto’s