Beste weken ooit: vakantie malediven

Vakantie

Mijn moeder is chronisch ziek en we vonden het tijd worden om lekker te ontspannen op reis. Waar wil je heen, vroeg ik haar. Ze begon opeens over een vakantie Malediven. Ik moet zeggen dat ik dit zelf wel even op moest zoeken hoor, want mijn topografie is niet zo goed. Maar toen ik er plaatsjes van zag werd ik meteen verliefd! Wat een geweldig eiland!! Ik heb meteen geboekt. We waren al drie jaar aan het sparen voor een vakantie en mijn moeder heeft dit dus bijzonder goed uitgekozen. We vertrekken in januari, wanneer het hier lekker koud is. Ik geloof nu al dat dit de beste weken ooit worden.

Vakantie

Een fijner herstel

Mijn moeder reageert heel erg goed op rust en zon. Je merkt dat ze dan stukken actiever is en veel meer kan, ze voelt zich optimaal en beter. Daarom is het erg belangrijk om hier voor te zorgen. We doen dit wel, we gaan af en toe even een weekendje weg. Maar het is natuurlijk helemaal te gek dat we echt echt weg kunnen, naar een mooi tropisch eiland. De grootste droom van mijn moeder is met dolfijnen zwemmen, ik probeer dit nu te regelen, ik neem aan dat dit wel kan denk ik. We zitten in een heel mooi huisje, en de voorzieningen zijn allemaal te gek. Omdat we misschien medisch hulp nodig hebben, konden we via Silktravel het een en ander ophalen aan informatie. Ze hebben ons echt goed geholpen met de vakantie.