Bezoek het mooie Kroatië

laterna kroatie

Ga je naar het mooie Kroatië en ben je op zoek naar een verblijfplaats? Dan is Lanterna Kroatie zeker een aanrader. Al jaren staat deze camping bekend als een gezellige camping. Hier vind je twee zwembadcomplexen met een kinderbad en natuurlijk ook de ligplateaus om te kunnen zonnen. Hier kun je je kinderen rustig laten spelen zonder je zorgen te maken. Zo hebben ze genoeg te doen rondom het piratenschip en de glijbanen. Daarnaast zijn er nog zat andere activiteiten om te doen. Zo is er een speeltuin, maar ook een baai waar je kunt surfen, snorkelen en waterskiën. Ga lekker op het tropisch zandstrand liggen en geniet van een lekkere cocktail bij de beachbar. 

laterna Kroatie

Op deze camping vind je alles wat je nodig hebt. Zo zijn er diverse restaurants waar je naar toe kan. Ga naar het nieuwe plein. Hier zijn verschillende faciliteiten beschikbaar zoals winkeltjes, een bakker, supermarkt. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes waar je badkleding en sieraden kunt kopen. 

Ontdek het authentieke Kroatië 

Wil je meer van Kroatië ontdekken? Op een paar minuten afstand vind je een toeristisch dorpje genaamd Porec. Hier zijn veel plekken om te bezoeken en daarnaast veel restaurants om lekker te tafelen na het shoppen. Kortom genoeg plezier voor het hele gezin! Wanneer ga jij je trip boeken? Bekijk de mogelijkheden en foto’s op de website en lees wat mensen van deze camping vonden.