Ecuador reizen, dit zijn de belangrijkste bezienswaardigheden

Ecuador reizen

Wil je graag naar Ecuador reizen? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat het met zekerheid een interessante keuze is om op voorhand even grondig na te gaan welke prachtige bezienswaardigheden er hier allemaal terug te vinden zijn. Wanneer je dat doet zal je al vrij snel helemaal versteld komen te staan van de toeristische mogelijkheden en vooral troeven waar dit land over beschikt. Niet alleen kan je hier heel wat boeiende steden aantreffen, daarnaast zal je hier ongetwijfeld ook overvallen worden door heel wat natuurpracht. Benieuwd om te ontdekken wat je absoluut niet over het hoofd mag zien tijdens jouw (rond)reis doorheen Ecuador? Dan is het zeker en vast de moeite waard om even de informatie die je hieronder aantreft door te nemen.

Cuenca, eigenlijk een must tijdens jouw vakantie in Ecuador 

Wanneer je kiest voor het boeken van één van de standaard Ecuador reizen zal je tot de vaststelling komen dat deze vaak over dezelfde inhoud beschikken. Dat is zonde, want vaak worden er dan bepaalde toch wel belangrijke locaties over het hoofd gezien. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan de stad Cuenca. Dit is zonder twijfel één van de best bewaarde koloniale steden die er in Zuid-Amerika zijn terug te vinden. Je kan hier niet alleen tal van gezellige straatjes ontdekken, bovendien is er hier ook een bezoek te brengen aan de prachtige kathedralen die er terug te vinden zijn. Voor mensen die fan zijn van een hoed geldt dat ze hier ook de originele Panama Hoed op de kop kunnen tikken. Zeker de moeite meer dan waard om te overwegen dus. 

Boek een jungle-experience in het Yasuní Nationaal Park

Het boeken van één van de verschillende reizen Ecuador die worden aangeboden op de markt staat er in de praktijk eveneens om bekend een goed idee te zijn voor mensen die houden van een beetje spanning en avontuur. Dat is onder meer het gevolg van de aanwezigheid van het Yasuní Nationaal Park in het land. Voor dit park geldt dat ze er bekend om staat een uitstekende uitvalsbasis te zijn voor het beleven van een zogenaamde jungle-experience. Het park beschikt over een gigantisch interessante fauna en flora waarbij sprake is van zomaar even meer dan 4000 verschillende soorten planten en minstens 170 soorten zoogdieren.

Tal van andere plaatsen om te ontdekken tijdens Ecuador reizen

Er wordt wel eens gezegd dat er minstens een aantal verschillende Ecuador reizen nodig zullen zijn om ook maar een glimp op te kunnen vangen van al het moois dat dit land voor haar bezoekers in petto heeft. Dat is zeker en vast niet gelogen. Verspreid over Ecuador zijn er namelijk heel wat plaatsen terug te vinden die iedereen in diens leven eigenlijk zeker één keer gezien zou moeten hebben. Wat deze plaatsen betreft kan er dan worden gedacht aan locaties zoals bijvoorbeeld:

  • Quilotoa Loop;
  • El Nariz del Diablo;
  • Het Cotopaxi Nationaal Park;
  • De prachtige Galapagos eilanden;

Ecuador reizen genieten vandaag de dag een dermate populariteit omdat ze duidelijk voor iedereen heel wat moois in petto hebben. Ben jij dus met andere woorden ook van plan om een onvergetelijke reis te gaan ondernemen? Dan zal je kunnen vaststellen dat het boeken van één van de aangeboden Ecuador reizen bij Van Verre absoluut het overwegen meer dan waard kan zijn.