Een goede rijschool in Nijmegen vind je hier

Rijschool in Nijmegen

rijschool in Nijmegen Afgelopen maart heb ik mijn examen gehaald dankzij een hele goede rijschool in Nijmegen. Het lessen is mij heel erg goed afgegaan, dus ik had hem sneller gehaald dan ik vooraf had verwacht. Ik ben begonnen op 21 jarige leeftijd, omdat ik daarvoor er nooit behoefte aan had.

Het zoeken van een rijschool in Nijmegen

Aangezien ik flink had gespaard, wilde ik nu toch wel op zoek gaan naar een rijschool in Nijmegen. Voorheen vond ik het niet nodig om hieraan te beginnen, omdat ik toch geen auto tot mijn beschikking had. Toen dit wel het geval werd, besloot ik om ervoor te gaan sparen. Het is namelijk best een investering, maar uiteindelijk vind ik hem elke cent waard. Het heeft me nu zoveel vrijheid gegeven en ik vind het ook een stuk prettiger dan met het openbaar vervoer reizen. Een goede vriendin van mij had kort voordat ik dit besloot haar rijbewijs gehaald, dus toen heb ik haar gevraagd of ze nog tips voor mij had. Toen vertelde ze mij dat zij heel erg veel had gehad aan haar proefles. Op internet vond ik Wesseldijk en zij boden dit aan, dus toen heb ik deze direct ingepland.

Een flinke meevaller

rijschool in Nijmegen

Van tevoren was ik flink zenuwachtig, omdat ik geen idee had wat ik kon verwachten van deze rijschool in Nijmegen. Tijdens het autorijden ging het een stuk beter dan ik vooraf had verwacht. Dit is denk ik ook de reden geweest dat hij mij adviseerde om 30 lessen aan te schaffen. Het gemiddelde ligt hoger, dus daar was ik erg blij mee. Dat scheelt natuurlijk ook weer geld en dat is altijd mooi meegenomen. Inmiddels heb ik mijn examen gehaald en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Dit komt mede dankzij mijn instructeur, want hij heeft mij super goede uitleg gegeven!