Een Vakantiehuis Italië privé zwembad online te boeken

Voor wie maar al te graag naar het mooie Italië op vakantie wilt heb ik iets nieuws gevonden. Wat dacht je van een Vakantiehuis Italië privé zwembad die je vervolgens online boeken kan? Vanachter je eigen computer je vakantie voor de zomer boeken, dat wilt toch iedereen?logo (1)

Niet iedereen is enthousiast over Italië. Italië heeft dan ook een eigen manier van leven wat voor vele dan weer wel aantrekkelijk is. Denk hierbij aan het gezamenlijk eten in de buurt, of buiten een spel spelen met de wat ouderen. Ik spreek dan ook echt over de wat oudere steden waar vrijwel geen toeristen komen. Deze plekken heb ik afgelopen jaar mogen bezichtigen wat ik fenomenaal vond! Nooit geweten hoe hecht een gemeenschap kan zijn….pool_10

Dit jaar weer naar Italië

Sinds dat wij vorig jaar in Italië op vakantie zijn geweest genieten we dagelijks van de foto’s die gemaakt zijn. Prachtige omgeving en een hartelijke ontvangst in de buurt was voor ons de doorslag dat we jaarlijks terug keren naar het mooie Italië. Vakantiehuis Italië privé zwembad was wat we vorig jaar ook ingevoerd hadden op het internet wat we deze keer ook weer wilde proberen. Bij Bono Vivo terecht gekomen op de website en hier werd het toch echt duidelijk dat het wel degelijk goedkoop kan. Onze vakantie voor aankomende zomer was dan ook vrij snel geboekt!