Samsung Galaxy Tab S6 lite cover

samsung galaxy tab s6 lite cover

Volkomen terecht dat je bij je Samsung Galaxy Tab S6 Lite een leuke Samsung Galaxy Tab S6 Lite cover koopt. De cover zorgt voor herkenbaarheid en zorgt ervoor dat je smartphone langer in goede staat blijft. Met een handige Samsung Galaxy Tab S6 Lite cover biedt je in elk geval een stuk bescherming aan de zeer fraaie smartphone die sinds enkele maanden voor de consument beschikbaar is. De Blikvanger is het beeldscherm van 10,4 inch.

Bescherming

Er is ook een speciale kinderhoes beschikbaar voor de fraaie Samsung

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite cover heb je in de varianten bookcase, smart case en met toetsenbord hoes of in de vorm van een rotatie hoes. Ook is er een kinderhoes beschikbaar. Samsung biedt de covers aan in de kleuren zwart, rood, grijs groen, blauw, roze en paars. Ook nu kun je kiezen voor een bedrukte cover. Dit kun je laten doen in onder meer de thema’s bloemen, natuur en steden.

Verschillende designs

Met bandsluiting of met magneetsluiting?

Wil je een hoes met bandsluiting of prefereer je een magneetsluiting? Daarnaast kun je ook kiezen voor een Samsung Galaxy Tab S6 Lite cover met een penhouder. Handig kan ook de cover met rotatiefunctie zijn. Samsung biedt de covers aan van verschillende merken en de prijs van een hoes is onder meer afhankelijk van het materiaal van de hoes. Een ding is zeker, er zijn meer dan genoeg covers beschikbaar. Ook voor jou.