Schiphol long term parking

Als u binnenkort vanaf Schiphol gaat vliegen bent u ongetwijfeld al eens het begrip Schiphol long term parking tegen gekomen. Deze dienst, die wordt aangeboden door de luchthaven Schiphol zelf, is een dure vorm van parkeren. Vele mensen weten niet dat er een Schiphol long term parking alternatief bestaat. Onnodig opgescheept zitten met hoge kosten is namelijk iets wat u kunt voorkomen! Tijd om u kennis te laten maken met een Schiphol long term parking alternatief.

 

Vervoer regelen naar Schiphol is voor velen een doorn in het oog. Nemen we de taxi, gaan we met het openbaar vervoer of nemen we toch zelf de auto? U kunt natuurlijk een taxi nemen maar dat is erg duur. Zeker als u van verder weg komt. Ook het openbaar vervoer is een goede mogelijkheid, maar dan moet u rekening houden met vertraging, aansluitingen en zo meer.

Vlieg-parkeren-300x140
Tegenwoordig moet je minimaal 2,5 uur van tevoren op Schiphol zijn. Zeker met de vakantiemaanden kun je al gauw rekenen op 3,5 uur. Daarnaast helpen stakingen van douanepersoneel ook niet echt mee. Op tijd op Schiphol zijn, vraagt om een goede planning. Dit zelf in handen houden, is natuurlijk het allerfijnst als je op vakantie gaat. Snel op je bestemming zijn en goedkoop uit zijn; wie wil dat nu niet.
Maar met eigen auto komen betekent dure parkeerkosten, toch? Wie voor Schiphol long term parking kiest wel. Je bent al gauw honderden euro’s per week kwijt. En dat alleen maar om een auto ergens neer te zetten. Gelukkig zijn er bedrijven ontstaan die dit probleem herkennen en hier een oplossing voor hebben aangedragen. Bye bye Schiphol long term parking!

Schiphol long term parking alternatief

Schiphol is, op Brussel na, de duurste luchthaven om te parkeren van heel Europa. Het is zelfs 2x zo duur als een gemiddelde Duitse luchthaven (zo’n 80 euro vs. 40 euro). Schiphol long term parking is een ware goudmijn voor de luchthaven. Voor Schiphol long term parking is echter ook een alternatief. Door de torenhoge prijzen zijn er namelijk meerdere aanbieders van parkeergelegenheid rondom Schiphol opgestaan.
Het concept is simpel. U parkeert uw auto zo’n 5 minuten van Schiphol vandaan op een bewaakte parkeergelegenheid. Vanaf daar wordt u snel met een pendelbus naar uw gate gereden. Bij terugkomst haalt het busje u ook weer op en bent u met 5 minuten ook weer bij uw auto. Tegen een eerlijke prijs. Dit is niet alleen handig, het is ook nog eens veilig en goedkoop! Er bestaan inmiddels vele aanbieders die naast parkeren ook nog eens diensten aanbieden als een complete reiniging van uw auto. Zo rijdt u weer heerlijk in een frisse auto naar huis.rsz_header
Door het grote aanbod van Schiphol parkeren aanbieders is het soms even zoeken welke partij het meest geschikt voor u is. Gelukkig kan dit tegenwoordig allemaal online waardoor u goed kunt vergelijken. Zo vindt u gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van parkeergelegenheid voor de periode die u reist. Een voorbeeld van een goede en eerlijke prijsvergelijkingssite voor aanbieders van parkeergelegenheid is www.247parkerenschiphol.nl. Ideaal, want zo voorkomt u niet alleen de prijzen van Schiphol long term parking, u vindt direct de allergoedkoopste. Fijne reis!