Strandballen bedrukken voor vakantie!

Strandballen bedrukken als bedrijf zijnde is een hele slimme manier van marketing, lijkt mij. Ik zal even kort toelichten hoe ik dit ben tegen gekomen. Ik ben afgelopen vakantie met vrienden weg geweest naar zuid Spanje we, hebben daar een hele week in een super luxe hotel gezeten met de hele groep. Ik vond het zelf echt een hele leuke tijd, we hebben ons zeker vermaakt. Vooral omdat we ook veel activiteiten hebben ondernomen zoals pool fitness, tennis, voetbal, badminton noem het allemaal maar op. Dit was naar mijn mening echt een van de leukste vakanties die ik ooit heb gehad met mijn vrienden.

het idee van strandballen!

Wij waren dus op het  strand en daar werd een heel groot volleybal toernooi gehouden. Het leuke aan dit is dat er een kraam was om je Strandballen te bedrukken, hiermee werd ook gespeeld tijdens het toernooi. Dit is heel innovatief aangezien veel mensen met deze ballen spelen. Dit is een goede manier van reclame maken,want kleine kinderen kregen de strandbalen ook daadwerkelijk mee naar huis. Zo zagen alle ouders dus het bedrijf dat bedrukt is op[ de strandbal. Maar verder was het een heel leuk toernooi we zijn met ons team  als vijfde geëindigd, heel slecht zou je denken maar we deden het meer voor ons plezier. Maar uiteindelijk hebben we veel gelachen. En daar gaat het tenslotte om, verder was de vakantie echt heel leuk. Ik hoor dat ik zeker nog een paar van zulk soort vakanties kan meemaken met mijn vrienden!