Think sandalen voor op vakantie!

Zoals jullie weten vind ik het heerlijk om opvakantie te gaan en dit is dan ook de reden dat ik mijn eigen vakantie blog bij hou! Afgelopen zomer had ik helaas een klein probleempje. Ik had erg veel last van mijn voeten omdat ik op teenslippers liep. Ik had er zelfs wondjes van op mijn voeten en ik heb mezelf sinds dien voorgenomen om geen teenslippers meer te dragen.  Nu het weet warmer weer wordt ben ik al flink bezig met de vakantie en ben ik al druk aan het zoeken naar vervangers van mijn teenslippers. Het leek mij wel wat om sandalen te kopen dit loopt heerlijk en daarom ben ik goed op het internet gaan zoeken. Na een lange zoektocht op het internet kwam ik uit op de website van Van Bommel schoenen, hier zag ik de Think sandalen. Ik vond ze zo mooi dat ik meteen besloot om ze te bestellen!

Erg blij met mijn sandalen!

Ik heb de Think sandalen inmiddels ontvangen en hier ben ik erg blij mee! Ik heb ze meteen aangedaan om te kijken of ze een beetje lekker zitten. Gelukkig was de maat precies goed en het eerste rondje dat ik op de sandalen liep was super! Ik weet zeker dat ik komende zomer geen last van mijn voeten ga krijgen en ik gaan niet wachten tot dat ik ze kan gaan dragen!