Villa kopen in Spanje met Puur Spanje

Woning in Spanje

Je hele leven gewerkt en eindelijk genoeg gespaard om een villa kopen in Spanje realistisch te maken? Dan kan Puur Spanje jou helpen bij het vinden van een villa die perfect bij je past. De gebieden waarin Puur Spanje actief is liggen aan de kust waar weinig toerisme is met een grote stad in de buurt. Zo kan je wel lekker genieten van rust en natuur, maar ook binnen 10 minuten in de stad zijn. Je zit ook dicht bij de kust waardoor je lekker weg kan en het gevoel van vakantie kan beleven terwijl je op fietsafstand van je huis bent.

Mooi Spanje

Goede website met alles erop en eraan

De website van Puur Spanje zit goed in elkaar. Je kan alles gemakkelijk vinden en dat zorgt voor duidelijkheid. Verder kan je veel leren over de gebieden waar ze huizen hebben. Dit kan door middel van foto’s en informatie over de gebieden. Op de website kan je ook het aanbod bekijken wat ze hebben qua huizen. Deze huizen kan je mooi bekijken op de website door middel van foto’s en videos. Daarnaast kan je zien hoe Puur Spanje te werk gaat en wat ze belangrijk vinden binnen het traject. Ze hebben op de website ook een blog met allerlei speciale gebeurtenissen en verhalen. Hier kun je lezen hoe het leven in Spanje is en wat je kan verwachten. 

PuurSpanje

De gebieden 

Puur Spanje is vooral georiënteerd op 2 verschillende gebieden in Spanje. Dit zijn Costa Blanca Zuid en Costa Calida. Dit zijn 2 plekken waar weinig toerisme is maar alles wel dichtbij is. De naam zegt het al het zijn kustplaatsen dus het strand is lekker dichtbij. Ook door het lage toerisme is de natuur intact gebleven en dat zorgt voor een mooie omgeving.