Camping Brabant De Achterste Hoef, gewoonweg fantastisch!

Camping Brabant De Achterste Hoef, een plezier om hier te mogen verblijven! Dit kan ik je met zekerheid zeggen aangezien wij hier afgelopen zomer hebben gestaan en hier onwijs veel plezier gehad. Wij zijn namelijk afgelopen zomer druk aan het zoeken geweest naar een bestemming om er nog even tussenuit te gaan. We waren al wel laat qua boeken maar dat ligt aan het feit dat we in de eerste instantie helemaal niet op vakantie zouden gaan. Recentelijk onze woning verbouwd waardoor hier vrijwel geen budget voor over was. Aangezien mijn vrouw maar al te graag toch er even uit wilde zijn we gaan zoeken. Zodoende terecht gekomen op de website van De Achterste Hoef. Gelukkig was hier nog ruimte om een midweek weg te boeken. 

camping

Gelijk geboekt

Normaliter zou ik dan eerst verder zoeken of dat ik wellicht een andere bestemming kan vinden. Echter zag deze camping er onwijs goed uit waardoor we ervoor hebben gekozen om direct te bestellen. De kosten welke hun hanteren om hier te verblijven ligt aanzienlijk goedkoop waardoor we hebben geboekt!

Bij aankomst op deze camping werden we dan ook hartelijk ontvangen en naar onze ruimte gebracht. De luxe ingerichte huisje was voorzien van alles wat we nodig hadden. Dit zag er ook netjes en goed uit waardoor we hier al enthousiast over waren. Ook het feit dat onze kinderen de hort op waren om te spelen in de speeltuin zegt genoeg. Dankzij Camping Brabant De Achterste Hoef hebben wij alsnog een onvergetelijke vakantie gehad!