Camping Istrië

Lekker op vakantie naar Kroatie

Ben jij al wel eens naar Kroatië geweest? Hier heb je niet alleen prachtige stranden, maar ook een schitterende omgeving. Optimaal ontspannen op een Camping Istrië is zeer aan te raden. De omgeving zorgt er immers voor dat jij je echt waant in een andere omgeving. Niet alleen de cultuur is geheel anders. Ook de temperaturen zullen enorm aangenaam zijn! Vanaf Nederland rijden naar Istrië doe je in een paar uurtjes. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om met het vliegtuig te gaan. Daar biedt Kroatië je de mogelijkheid om een auto te huren voor de periode dat je daar vakantie hebt.

Kroatie

Een camping zoeken Istrië

Als je zoekt op camping Aminess Park Mareda, dan zal je genieten van de nodige luxe. De ruimte zijn geheel naar wens ingericht en optimaal benut. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig ingerichte camping! Op deze camping heb je overigens ook diverse activiteiten waar je aan kan deelnemen. Van een animatieteam tot aan relaxen in de lounge is hier mogelijk. Deze camping ligt praktisch aan het strand waardoor je direct kunt gaan zwemmen. Natuurlijk beschikt deze camping ook over hun eigen zwembaden.

Het terras van Maslina bar of de Marbar biedt voldoende plek waar je optimaal kan genieten. Een heerlijk drankje wordt met plezier voor je gemaakt. De Istrische kust is niet alleen prachtig om te zien, maar ook biedt het voldoende plezier! Kortom, een schitterende reis boeken naar Kroatië is zeer aan te raden.

Natuurlijk zijn er meerdere campings te vinden vlakbij Istrië. Als je op de bovenstaande website kijkt, dan kan je gerust een keuze maken uit het assortiment. Ben jij opzoek naar een camping wat perfect is voor kinderen? Bekijk het gerust op deze website om zo jouw keuze wat simpeler te maken. Zo heb je de camping Santa Marina Boutique beschikbaar die perfect is voor zowel jong en oud. Een schitterende locatie met voldoende waterplezier. In de avonduren kan je lekker mee dansen met het animatieteam!