Je vakantiebestemming is absoluut De Leistert

Leistert

Jij wil van deze herfstvakantie een onvergetelijke tijd maken. Jij begint jou zoektocht onmiddellijk op de site van leistert.nl. Dit is de site van de meest populaire vakantiebestemmingen in Nederland of misschien nog in heel Europa. Het is een vijf sterren recreatieoord dat bestaat uit twee delen. De Leistert is dus opgedeeld in het Buitenhof Leistert en de camping dat een zeer kindvriendelijke omgeving is.

Leistert.nl

Wanneer jij de site bezoekt, kun jij onmiddellijk de faciliteiten bekijken. Het team van De Leistert heeft jouw voorzien van hele leuke sfeerbeelden op de camping. Kinderen kunnen er allerhande activiteiten ontplooien. ook kunnen zij zwemmen in het tropisch zwembad dat voorzien is van een glijbaan. Of meedoen aan een fietstocht . Maar ook voor de sporters onder ons is er wat Wils. Je kunt er bijvoorbeeld basketballen op het verhard terrein. Maar ook een potje beachvolley kan er vanaf. En wat dacht je van heerlijk eten? Dat kan natuurlijk ook: Bij één van de cafés kom je heerlijk aan je trekken. En als je daarna nog eens wilt gaan vissen dan is dat ook mogelijk in ons vijvertje.

Camping

En nu is het tijd om je vakantiebestemming te boeken. Dit kun je online doen via Leistert.nl door de dag van aankomst en de dag van vertrek aan te geven. Maar ook het aantal personen en de huisdieren worden geregistreerd. Binnen enkele dagen wordt je pas opgestuurd. Deze bewaar je goed omdat je het bij aankomst op het recreatieoord moeten tonen. Bij aankomst wordt je gestreeld door de prachtige natuur en de mooie bungalows aan weerszijden van de oprijlaan op het Buitenhof Leistert. Jij neemt jou intrek in een lodges en kan genieten van alle Comfort die jou geboden wordt. Lijkt het je wat waar Wacht jij nou op nu net als ik jou vakantiebestemming. Ik zie je dan!