De laagste prijs naar Turkije

Het hele jaar door gaan er vliegtuigen vanaf Nederland naar andere vakantielanden. De keuze is ontzettend groot. Waar zou u graag op vakantie gaan en hoe boekt u de reis? Wij raden een reis naar Turkije aan. Zeer populaire bestemmingen op dit moment zijn Bodrum, Istanbul en Izmir. Triptime is een zeer betrouwbare organisatie met de laagste prijsgarantie voor vliegreizen naar deze zeer populaire bestemmingen.

Izmir, een stad vol inspiratie

Naamloos6Izmir biedt ieder wat wils. Je kunt er mooie musea bezoeken, hapjes en drankjes nuttigen bij gezellige terrasjes en barretjes, de mooie natuur bekijken, urenlang shoppen en uitgaan in hippe clubs tot in de late uurtjes. Helaas is weinig bewaard gebleven van de oude stad Izmir. Desondanks is Izmir de ideale vakantiebestemming aan de Noord-Egeïsche kust van Turkije.

Bodrum, een stad om te beminnen

Naamloos4Bodrum heeft u heel veel leuks te bieden. Bodrum heeft een oud centrum met een centraal gelegen middeleeuwse kasteel. Verder zijn er veel gezellige winkeltjes. Een andere aanrader als u verblijft in het mooie Bodrum is het maken van een boottocht naar het Griekse eiland Kos. Ten slotte is Bodrum een echte aanrader vanwege zijn ligging; in een van de mooiste baaien ter wereld. Dit alles maakt Bodrum tot een ideale vakantiebestemming voor menig vakantieliefhebber.

Istanbul, een stad waar twee werelden samenkomen

Naamloos5Wilt u dagenlang shoppen, prachtige musea, paleizen en moskeeën bezoeken en heerlijke gerechten proeven in restaurants? Dan is Istanbul een echte aanrader voor u. Wat dacht u van een bezoek aan de grote bazaar, het Beylerbeyipaleis in het Aziatische deel van de stad of het Topkapipaleis en de Aya Sofia in het oude gedeelte van de stad? Ga dan naar wereldstad Istanbul waar de Europese en Aziatische cultuur elkaar ontmoeten.

Over Triptime

Triptime biedt reizen aan naar deze populaire bestemmingen in Turkije. Zij biedt een zeer goede service tegen scherpe prijzen. Door de laagste prijsgarantie die Triptime biedt, heeft iedereen de kans om voordelig naar Turkije op vakantie te gaan. Daarnaast heeft Triptime veel ervaring in de reisbranche en werkt zij alleen met gerenommeerde dienstverleners zodat de kwaliteit van de reizen gewaarborgd blijft.