San Diego een geliefd als vakantiebestemming

tekst3-sandiegoSan Diego is een stad in de Verenigde Staten van Amerika en ligt aan de westkust van California. San Diego is een stad met meer dan 1,3 miljoen inwoners. De stad San Diego is zeer beliefd onder toeristen. Zo heeft de stad een erg geliefd strand en wereldwijd bekende attractieparken als San Diego Seaworld en San Diego Zoo. Ook is het bekende Balboa Park erg in trek bij toeristen.

Geniet van unieke attracties in San Diego

Wanneer u op vakantie naar San Diego mag u SeaWorld San Diego uiteraard niet missen. SeaWorld is een pretpark dat zich volledig richt op zeezoogdieren. Dit is tevens het aller eerste SeaWorld park dat haar deuren opende. Dagelijks worden hier fantastische shows rondom San Diego’s dieren georganiseerd en is er een spectaculair dierenpark te bewonderen.

Maar ook het San Diego Zoo Safari Park is een geweldige ervaring dat u niet mag missen. Een andere aanrader in San Diego is Legoland Californië. Mocht u samen met kinderen een vakantie vieren in San Diego is dit een geweldige ervaring voor de kids! San Diego Legaland is een immens groot attractiepark waar werkelijk alles van lego is gebouwd. Een ervaring die u en uw kinderen niet mogen missen.