Jachtreparatie voor een mooie prijs!

1 Ik ga het vandaag met jullie hebben over Jachtreparatie. Vorig jaar wilde ik met mijn familie op vakantie gaan alleen hadden we dus een klein probleempje. We zouden met onze jacht weg gaan en de open zee op varen. Net toen we op het punt stonden om te vertrekken naar de Atlantisch oceaan bleek de jacht niet te kunnen starten. We dachten in eerste instantie dat de sloten nog op de motor zaten die zijn we dus gaan controleren. Helaas was dit het niet, we hebben lang nagedacht over wat het dan wel zou kunnen zijn. Natuurlijk baalde we heel erg was dit dan onze vakantie? We hoopten zo erg dat het nog goed zou komen. Uit nood hebben we eens gekeken of er iemand naar onze boot kon kijken. Zo vonden we dus online een bedrijf dat reparaties doet aan grote voertuigen.

Een goede hulp1

We hadden contact met een medewerker en vertelde het verhaal dus uit. De medewerker wilde ons graag helpen en stuurde zo snel mogelijk iemand onze kant op die goed is in Jachtreparatie.

Een reparateur kwam langs

Een paar uurtjes later stond er een soort van klusjes man voor onze jacht. Hij stelde een paar vragen en is toen de jacht in gegaan om te kijken. Binnen een uurtje had hij het al geregeld, de boot startte namelijk weer. Hij vertelde dat er iets verstopt zat en dat hij het weg heeft gehaald. Wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader neem snel een kijkje op de website!