De uitdagendste escape room van Gelderland is escape room Nijmegen!

escape room Nijmegen

Ben je op zoek naar iets uitdagends en weet niet je wat je kan doen voor een uitdaging, kom dan naar escape room Nijmegen voor de ultieme uitdaging om uit de engste plekken te ontsnappen.

Wat is de uitdaging?

Bij de escape room is het de bedoeling dat je in een bepaalde tijd ontsnapt aan de horror. Dit doe je in een team van paar personen. Je gaat dan verschillende kamers in om daar raadsels en puzzels op te lossen om uit de horror te ontsnappen. De raadsels en puzzels zijn bedoeld om als team op te lossen, zonder team kom je namelijk niet ver. De raadsels en puzzels zijn zo moeilijk dat je elkaar nodig hebt om het op te kunnen lossen.

escape room NijmegenHoe veel tijd heb je?

Per team krijg je 60 min de tijd om van de horror te ontsnappen. Sneller is mogelijk, maar dat is pas mogelijk als de raadsels en puzzels snel opgelost kunnen worden. Veel team hebben gefaald om eerder klaar te zijn dan de 60 min. Wie het snelst ontsnapt, komt ook  op de recordlijst.

Wat kost het om mee te doen?

Het is nogal afhankelijk van hoeveel personen gelijktijdig mee doen aan het escapen. Het kan namelijk al vanaf € 75,00 per team, dit is dan de prijs voor door de weeks, in het weekend kost het € 85,00 per team. Verder kost het € 99,00 om mee te doen aan De Kerkers. Voor meer info kunt u bellen.