Een dagje Rijswijk met de kinderen

logo_top weekendje-weg vervoerIk had mijn kinderen al een tijdje geleden beloofd om binnenkort weer wat leuks te gaan doen. Ik wist niet wat ik moest doen met mijn kinderen, maar dankzij ietsdoenofferte.nl heb ik vorig weekend een paar super leuke dagen gehad met mijn kinderen in Drievliet. Ik heb een aantal offertes aangevraagd bij pretparken en kwam uiteindelijk uit bij het pretpark Drievliet in Rijswijk. Dit pretpark is een pretpark voor kinderen. Het heeft veel attracties waar kleine kinderen ook in mogen.

De kinderen hebben genoten van een super leuke dag in het pretpark Drievliet. Het is een heel mooi overzichtelijk park met veel leuke attracties. Gelukkig was het een dag met mooi weer en konden de kinderen in bijna alle attracties. Ze zijn 4 en 6 jaar oud, normaal kunnen veel kinderen dan nog niet in een attractie van een pretpark, maar bij Drievliet wel!

 

Overnachten

We hebben de dag mooi afgesloten. We zijn als verrassing gaan overnachten in het Worldhotel in Rijswijk. Dit hotel is een 5 sterren hotel met 252 hotel kamers en het hotel heeft heel erg veel glas. De kamers zijn heel ruim en hebben een mooie en strak design. We hebben daar heerlijk geslapen met de kinderen en hebben de volgende ochtend lekker ontbeten in het hotel. Daarna zijn we weer naar huis gereden. Ze zijn lekker in slaap gevallen in de auto. Het waren 2 hele leuke maar ook vermoeiende dagen voor de kinderen!