Een mooie villa in Spanje kopen via Spanje Villa Kopen

Een mooie villa kopen in Spanje? Dan kunt u ongetwijfeld het beste kiezen voor Spanje Villa Kopen. Spanje Villa Kopen is een organisatie die zich specialiseert in het aanbieden van villa’s in Spanje. Ook helpen ze u met de verdere afhandelingen die bij het kopen van een villa komen kijken. Dingen zoals het regelen van een notaris, de bankzaken en registratie. Spanje Villa Kopen luistert aandachtig naar al uw wensen en eisen en bekijkt aan de hand daarvan wat voor u de opties zijn.

De villa’s

Spanje Villa Kopen is geheel onafhankelijk en werkt met een aantal vaste bouwheren die garant staan voor een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding. De villa’s worden aangeboden in bestaande woonwijken, weg van het massatoerisme en met 80% Spanjaarden. U heeft al een villa vanaf 189.000 euro! Jouw dagelijkse voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van Spanje Villa Kopen. Deze zijn te bereiken via het nummer +34 618245967. De medewerkers staan u overigens graag te woord.

Onze ervaring met Spanje Villa kopen

Mijn vrouw en ik hebben altijd al de plannen gehad om een vakantiehuis in Spanje aan te schaffen. Vorige zomer hebben we de plannen dan ook echt waargemaakt. We kochten een villa in de welbekende Costa Brava. Het kopen van het huis hebben we niet helemaal zelf gedaan, dit deden we met behulp van Spanje Villa Kopen. Een organisatie die zich specialiseert in het aanbieden van villa’s en het afhandelen van de zaken die daarbij komen kijken. Samen met Spanje Villa Kopen hebben we gekeken naar de optie’s die er waren. Toen we besloten de villa te kopen, heeft Spanje Villa Kopen de andere zaken afgehandeld. We vonden deze service heel erg fijn want soms kunnen deze zaken erg ingewikkeld zijn. Nu de lente in het vooruitzicht staat, verheugen we er nu al op om terug te keren naar onze villa!