Kamperen aan het water in Friesland

Bent u op zoek naar een zomervakantie dicht bij huis waar u zich niet hoeft te vervelen? Kom dan langs in het prachtige Friesland op de camping aan het Bergumermeer. Er zijn veel faciliteiten en verschillende manieren om hier te verblijven. Zo kan je in een luxe huisje verblijven, kamperen in een stacaravan of je eigen tent meenemen. Het zal  je waarschijnlijk niet verrassen, deze camping is gelegen aan het water. Het is dan ook mogelijk om een bootje te huren en vanaf het recreatiestrand de Friese wateren op te gaan. Er is ook een zeilschool aanwezig voor degene die het zeilen onder de knie willen krijgen.

Kamperen in een huisje, camper of caravan

Er zijn verschillende manieren om te verblijven op Camping & Vakantiepark Bergumermeer, je kan een hele vakantie boeken of een weekendje weg bijvoorbeeld. Het is mogelijk om met je eigen caravan of tent te komen maar er zijn ook luxebungalows die je kan huren. Voor ieder wat wils, het is zelfs mogelijk om een speciale visvakantie te boeken.

 

 

Een ideaal vakantiepark voor kinderen

Zoals we al even kort genoemd hebben, zijn er voldoende faciliteiten en activiteiten te beleven op het vakantiepark. Vooral voor de jongere generatie is er veel te doen, de jeugd hoeft zich hier niet te vervelen. Er zijn kindvriendelijke faciliteiten zoals een jeugdhonk en diverse royale speeltuinen, er is ook een recreatiestrand waar in het hoogseizoen voor de jeugd van alles wordt georganiseerd.

 

De Friese wateren op? Huur een bootje

Als je toch in het prachtige Friesland bent beland, is het natuurlijk leuk om het water op te gaan, de Friese meren zijn de grootste van Nederland. Voldoende ruimte voor waterrecreatie zoals zeilen bijvoorbeeld. Er is ook een zeillschool aanwezig waar je de fijne kneepjes van het zeilen onder de knie kunnen krijgen. Huur een broodje en verkennen de Friese meren.