Genieten tijdens de paasdagen

vakantiepark Pasen

Wanneer je naar een vakantiepark Pasen gaat, is het wel leuk als er voldoende dingen zijn om te doen voor volwassenen en kinderen. Bij de Leistert hoef je daar geen enkele zorgen over te hebben, iedereen kan aan meer dan genoeg leuke dingen deelnemen tijdens de vakantie. Kinderen kunnen onder leiding van de altijd vrolijke Pluck en Pien gezellig eieren zoeken in het park, zullen zij alle eieren vinden die in het park zijn verstopt? Zo zijn er altijd wel leuke dingen te doen.

vakantiepark Pasen

Onbeperkt genieten

Goed om te weten dat alle faciliteiten onbeperkt kunnen worden gebruikt, de indoor speeltuin of de jungle waar kinderen altijd kunnen spelen. Een vakantiepark Pasen moet ook echt een vakantiepark zijn met al zijn faciliteiten, ook de zwembaden kun je van genieten wanneer je er zin in hebt. Zowel groot als klein kan zich uitstekend vermaken in het binnen zwembad, lekker warm in de bubbels of van de glijbaan of met de hele familie. De stroomversnelling in het subtropisch zwemparadijs is voor jong en oud geschikt.

Ook voor de sportievelingen

In het vakantiepark Pasen komen de sportievelingen ook ruim aan bod, ook zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens de Paasdagen. Speel een partijtje golf met vrienden, of waag je eigen op het volleybalveld om een balletje te slaan. Wil je er even lekker op uit trekken, huur dan een fiets of skelter voor de kinderen en ga de omgeving verkennen. Zo is er voor iedereen altijd wel iets te doen op de Leistert, jong en oud maken ook van de paasdagen echt een feest.