Goood Resort voor de zomer!

logo_topWelkom beste lezers, Ik heb vandaag een leuk stukje voor jullie het gaat namelijk over een bedrijf genaamd Goood Resort. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen op Bonaire. Hier zijn mijn vrienden en ik mee in aanraking gekomen door de website die hun beheren!  We waren al een tijdje op zoek naar leuke vakantie bestemming om de zomer door te brengen. We hadden erg veel moeite om iets leuks te vinden, waar we heen zouden kunnen gaan. Alleen dit was makkelijker gezegd als gedaan, we konden wel veel leuke huisjes vinden. Alleen het probleem was dan vaak dat ze of heel erg duur waren of dat ze al bezet waren. Dit kan ook wel komen omdat we een beetje aan de late kant waren met het zoeken van een vakantie.

Maar met geluk hebben we toch nog iets leuks kunnen vinden!

Met veel strijd te leveren kwamen we met een beetje geluk op de website van Goood Resort. Op de website zagen we hele leuke appartementjesimg_0750_328x219
tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467
staan voor een heel aantrekkelijke prijs. Het mooie was ook nog eens dat heel veel huisjes nog open stonden voor de periode waar in wij wouden gaan. We hebben er met de hele groep even over na gedacht en zo hebben we besloten het gewoon te doen! We zijn toen dus gegaan en ik moet zeggen dat ik er zeker geen spijt van heb! Ik ben er heel erg blij mee geweest en ik zou het zeker nog eens willen doen!