Voor goedkope bungalows moet je hier zijn

Leuk dat je ik je weer op mijn blog tref. Jullie weten inmiddels al wel dat ik gek ben op vakanties. Ik vertel jullie erg veel vakantie verhalen en vandaag is het weer zo ver. Laatst had ik het met een paar vrienden over een vakantie van twee jaar geleden. We zijn toen naar Frankrijk gegaan en dat was echt een goede keuze. Via het internet kwam ik toen uit bij goedkope bungalows, dit leek ons echt super. De bungalows waren echt super goedkoop en je kreeg er behoorlijk wat voor terug. Onze bungalow was echt heel netjes en zag er ook gewoon erg mooi uit. Toen mijn vrienden en ik het hier over hadden kregen we steeds meer zin om aankomende zomer weer te gaan. Het leek ons super leuk om weer een van de goedkope bungalows te huren.

Uiteindelijk hebben we geboekt

Omdat we zo enthousiast waren over de vakantie van twee jaar geleden hebben we besloten om weer dezelfde bungalow te huren. We gaan weer met precies dezelfde groep als twee jaar geleden en we kunnen nu al niet meer wachten. We gaan er weer een groot feest van maken en we sparen allemaal al een hoop geld om weer lekker veel te kunnen eten. We gingen twee jaar geleden namelijk altijd naar een erg leuk restaurantje en dit willen we komende zomer weer lekker gaan doen.