Past een laptop sleeve beter bij jou?

laptop sleeve

Jouw laptop meenemen naar een andere locatie vraagt om bescherming. Je zit er immers niet op te wachten dat er een ongelukje gebeurt waardoor jouw laptop onbruikbaar is geworden. Daarnaast kunnen de kosten voor reparatie behoorlijk hoog oplopen. Zorg dus voor een geschikte laptop sleeve wanneer jij op stap gaat!

Maar nu rest natuurlijk wel de vraag welk exemplaar het beste bij je past. Als eerste zal je moeten weten wat de afmeting is van de laptop zelf. Heb je bijvoorbeeld een 14 inch? Ga dan bewust hier naar op zoek. Wanneer jij namelijk een sleeve hebt die wat groter is, dan zal het weinig bescherming bieden omdat het alsnog bewegen kan in de sleeve.

laptop sleeve

Bestellen van een laptop sleeve

Je hebt een mooi design gevonden en het is de hoogste tijd om de bestelling te plaatsen. Kies er dan voor om de bestelling direct te plaatsen zodat zij het kunnen verzenden. Vaak hanteert een webshop een levering van één werkdag. Echter kan het voorkomen dat door drukte de bestelling iets langer op zich laat wachten.

Ook voor een telefoonhoesje of wellicht een iPad hoesje kan je gerust online winkelen. Webshops bieden een ruim assortiment aan met diverse kleuren of een motief erop wat je kunt bestellen. Neem dus gerust een kijkje online en bestel vandaag nog jouw exemplaar wat bij je past!