Unieke vakanties in Australië met een camper

camper

Wie met een camper op vakantie gaat is verzekerd van een unieke vakantie, die je je nog lang zult herinneren. Dat komt doordat je met een reis per camper niet de gebaande paden volgt. Als voorbereiding stippel je uiteraard wel een route uit, maar je weet nooit van tevoren wat je onderweg tegen zult komen. Zijn de wegen wel goed begaanbaar? Voldoet de omgeving aan je verwachtingen? Lukt het wel om elke dag een goede plek te vinden om de nacht door te brengen? Allemaal verrassende dingen om naar uit te kijken.

Meer dan alleen de verhuur van een camper

camper

Wie met een camper op trektocht door Australië gaat kan daar wel wat advies bij gebruiken, want het land kent uiteraard veel onbekende gebieden. De medewerkers van Australia Campers zijn daar speciaal voor opgeleid. Zij kennen Australië door en door en ze weten precies welke routes geschikt zijn voor elk type camper. Als je besluit om je reis via Australia Campers te organiseren krijg je dus alle mogelijke begeleiding. Als je uitlegt welk soort reis je wilt maken zorgen de medewerkers voor geschikte routes en voor advies over het de type camper dat daarvoor geschikt is.

Je reis start in Nederland

camper

Australia Campers heeft een Nederlandse eigenaar. Die kent de passie van Nederlanders om met een mobiel vakantieonderkomen op pad te gaan. Dat kan per caravan of tent, maar de camper is wel het ultieme onderkomen. Daarom is Australia Campers erg populair onder Nederlandse toeristen. Het bedrijf heeft een vestiging in Nederland, waar je je vakantie uitstekend kunt voorbereiden. En ondanks dat vrijwel alle Nederlanders de Engelse taal behoorlijk goed machtig zijn, is het fijn als je de details van je vakantie in het Nederlands kunt bespreken.