Vader zoon uitje in de Guinness fabriek

logo_topVandaag ga ik bloggen over mijn weekend in Dublin. Elk jaar ga ik samen met mijn vader iets leuks doen. Dit jaar zijn we naar Ierland geweest. Toen ik eenmaal hoorde dat we hier naar toe gingen voor ons vader zoon uitje was ik ook zeer enthousiast. Dublin stond altijd op mijn stedenlijstje. Eenmaal daar checkte wij ons in en gingen we de stad verkennen. Omdat het toch een mannenweekend was waren we al snel uitgekeken in de winkelstraten en doken we de lokale kroegen in. De sfeer daar is moeilijk te beschreven, maar gezellig is het daar wel! Door de gastvrijheid en de live-bandjes die er spelen heb je het al heel gauw naar je zin. In één kroegje had je de mogelijkheid om aan de tafel je eigen tap te hebben. Hier werd wel alleen Guinness geschonken. Dit was geen probleem, want hier houden we wel van.  We hebben urenlang gepraat en het was net alsof ik met mijn vrienden op pad was.  vervoerOmdat we niet van het stappen zijn waren we voor middernacht weer thuis, wat wel zo fijn was aangezien we de volgende dag naar de Guinness fabriek gingen. Dit was een unieke ervaring omdat, wanneer je helemaal naar boven gaat je een prachtig uitzicht van de stad hebt.

Zo geregeld met ietsdoenofferte.nl

Ik vroeg toen we terugkwamen hoe hij dit allemaal georganiseerd had. Mijn vader vertelde dat hij dit allemaal geregeld had via ietsdoenofferte.nl. Hij kon eenvoudig intypen waar die naar op zoek was. Eenmaal gedaan kreeg die verschillende offertes en was het daarna gewoon een kwestie van kiezen. Ik ben door dit weekend zeer lovend over de diensten van dit bedrijf. Wanneer ik volgend jaar aan de beurt ben met het regelen van een vader-zoon uitje weet ik welke site ik ga gebruiken.weekendje-weg