Vakantie en de Oostenrijkse Alpen | Berg en Meer Alpenvakanties

Het wintersportland bij uitstek!

De Oostenrijkse Alpen hebben een grote aantrekkingskracht op veel wintersporters. En dat is ook niet zo gek! Het enorme berglandschap met vele skigebieden, aantrekkelijke pistes en vele gezellige barretjes en clubs, maken het een uniek vakantiegebied. Tel daarbij op de Oostenrijkse gastvrijheid en de vele comfortabele accommodaties en de redenen voor een ideale Alpenvakantie staan op een rij.

Voor iedereen, altijd iets te doen

Oostenrijk is een schitterend land op een kleine 1.000 km rijden van Utrecht. Het land is gemakkelijk met eigen vervoer te bereiken en biedt volop mogelijkheden voor iedereen. De uitgestrekte Alpen maken het een aanlokkelijk land voor wintersporters in alle soorten en maten. Snowboarders en skiërs, langlaufers en wandelaars. In Oostenrijk is er altijd wat te doen. Mensen die van rust houden vinden er aantrekkelijke verblijven waar u geniet van stilte en uitzicht. Wanneer feest en gezelligheid uw voorkeur hebben, zult u het in Oostenrijk zeker naar uw zin hebben in de vele clubs en après-ski barretjes. Bekijk het complete aanbod van Berg en Meer Alpenvakanties en uw verblijf in Oostenrijk is in no-time geboekt.

Wist u dat:

  • U in Oostenrijk in de winter op bijzonder veel plekken sneeuw vindt?
  • Oostenrijk de bakermat is van de après-ski?
  • De vele skigebieden in Oostenrijk zowel gezinnen, als vrienden, als stelletjes aantrekken?
  • De Großglockner met een hoogte van 3.798 meter de hoogste berg van Oostenrijk is?
  • Er in Oostenrijk altijd wat te doen is?

Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis

Bij Berg en Meer Alpenvakanties kunnen we u nog veel meer interessante feitjes over Oostenrijk vertellen. Waar vindt u de mooiste skigebieden, waar is het langlaufen echt geweldig en waar vindt u de leukste familiehotels? Wij geven informatie over populaire skigebieden, maar wijzen u net zo gemakkelijk de authentiek dorpjes. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan accommodaties, aanbiedingen en arrangementen. Wedden dat er ook iets voor u bijzit?