5 Leuke uitjes voor een regenachtige dag in Den Haag

Den Haag

Wanneer het regent, dan is Den Haag nog altijd een leuke stad om naartoe te gaan. Het is wel heel fijn om te weten dat dit je dag namelijk niet hoeft te verpesten. Er zijn allerlei dingen die je overdekt kan doen in de stad. Denk aan een high tea in Den Haag. Dit en nog 4 tips vind je in dit artikel. 

1. Een leuke high tea

Zoals gezegd is een high tea in Den Haag altijd een goed idee. Kijk alleen al naar de vele leuke en bijzondere locaties op Hightea.nl. Je zal direct overtuigd zijn dat dit de plek is waar jij een leuke tijd kan hebben, met familie of vrienden. Genieten van thee met lekkere zoete en hartige hapjes is ook het leukste wat er is. 

2. Museumbezoek

Den Haag kent een overvloed aan musea in allerlei categorieën. Wil je dus lekker droog op stap? Dan is het zeker aantrekkelijk om eens een dagje kunstwerken of oudheden te gaan bekijken. Bedenk je ook dat een museum tegenwoordig meer dan ooit een beleving is geworden. Het is dus meer dan alleen van een afstandje naar een schilderwerk kijken.

3. Een bijzonder hapje eten

Uit eten gaan is niet direct een uitje om een regenachtige dag door te komen. Tenzij je naar Foodhall MingleMush gaat. Dan is het juist wel weer een uitje. Je kan genieten van lekkers van allerlei stands die elk zo hun eigen specialiteiten hebben. Daardoor kan je ook altijd wel een gerecht en een drankje vinden waar jij blij van wordt.

4. Winkelen in de passage

Ook winkelen kan gewoon wanneer het regent. Dan is het een goed idee om naar de passage te gaan. Zo hoef je niet in één winkel rond te hangen, maar kan je gewoon lekker van de ene naar de andere gaan. De passage is ook nog eens een rijksmonument. 

5. Rustig wat drinken

Tot slot kan je ook één van de vele horecagelegenheden bezoeken. Een lekker kopje koffie of chocomel drinken op een koude en regenachtige dag is altijd lekker. Er zijn in Den Haag genoeg gezellige horecagelegenheden te vinden.