Efteling met overnachting

Efteling met overnachting

Naar de Efteling met overnachting als afsluiter, wie wil dat nu niet? Zowel bij Hotel de Kroon, maar ook bij het GuestHouse Hotel kan je terecht. Deze hotels zijn als het ware zusjes van elkaar en hierdoor kan jij als gast van één van deze hotels, gebruik maken van alle faciliteiten die hier te vinden zijn en dat zijn er meer dan genoeg.

Er zijn diverse arrangementen te boeken en die zijn allemaal op deze site te vinden. Neem een kijkje op deze website en boek een geweldig weekend of week vakantie hier. Deze arrangementen zijn te combineren met een bezoek aan het pretpark.

Efteling met overnachting

Naar de Efteling met overnachting in het bijgelegen hotel

Onze kinderen waren helemaal enthousiast toen zij te horen kregen dat wij een weekend naar dit geweldige pretpark gingen. Dit hadden wij al een tijd geleden besproken om zo geen teleurstellingen te hoeven ervaren. Gelukkig konden wij nog een mooie kamer in Hotel de Kroon reserveren en dat hebben wij dan ook maar meteen gedaan. Op loopafstand van het pretpark en een geweldige hotel om in te verblijven. Tevens hebben wij bij het hotel ernaast een reservering gemaakt om na een dagje pretpark hier een heerlijk diner te kunnen nuttigen.

Al met al zal dit een zeer geslaagd weekend gaan worden. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Nieuwsgierig geworden, neem dan snel een kijkje op deze website.