Romantisch hotel centrum Rotterdam gezocht

Het is nu toch echt hoog tijd geworden dat ik mijn eigen vrouw eens ga  verassen! Zij heeft zoveel voor mij gedaan de afgelopen tijd waardoor ik ook eens iets terug moet doen toch? Doordat ik een romantisch hotel centrum Rotterdam wilde boeken, hier hebben wij elkaar ontmoet, ben ik gaan zoeken op het internet. Een tal van hotelkamers gezien echter bij een hotel ben ik blijven hangen.

Bij hotel Milano vond ik namelijk de kamers er erg leuk en knus uit zien. Tevens zijn de kosten voor een hotelkamer bij hun een stuk lager als wat ik elders gezien had. Dit gaf mij dan ook de doorslag om hier daadwerkelijk te boeken.

site-logo-1

Goed geregeld!

Zo zijn we afgelopen weekend erheen gegaan en had dan al wat van tevoren geregeld zodat het een onvergetelijke weekendje weg wordt. Dit was allemaal keurig geregeld waardoor ik alleen maar vol lof kan spreken over dit hotel. Als je dan ook echt wilt zoeken naar een romantisch hotel centrum Rotterdam raad ik je aan om bij hun te kijken!

dscf0017-300x225

Wij hebben namelijk onwijs genoten van dit hotel. Alles was keurig geregeld en niet te vergeten het feit dat de kosten zeer aantrekkelijk is.

De volgende keer gaan we zeer zeker weer hier een hotelkamer boeken om te genieten van de rust en de ruimte!