Overnachten in Venlo

Boek nu uw ideale hotel overnachting voor een lage prijs! Bij hotel Maashof in Venlo bent u van harte welkom. Wij garanderen de laagste prijs, dan weet u zeker dat u niet teveel betaald! Een goedkope hotelovernachting boeken bij hotel Maashof gaat net zo flexibel als u het zelf maar wilt. Het is ook mogelijk om gelijk activiteiten of eventueel het diner erbij te boeken! Overnachten in Venlo doet u dus in hotel Maashof.

Natuurlijk wilt u een hotel waarbij u onbezorgd kunt genieten. Hotel Maashof biedt deze mogelijkheid voor zowel oud én jong. Het hotel is omringd door bossen, zo kunt u een leuke wandeling gaan maken. Ook de veelzijdige activiteiten zijn online bij te boeken.

Kamers

Hotel Maashof beschikt over verschillende soorten kamers Zo kunt u kiezen welke kamer het beste bij uw wensen past. De ‘Comfort kamer’ is het simpelst. Als u een rang hoger wilt, dan hebben zij ook nog de ‘Deluxe kamer’ of zelfs een ‘Suite’ voor u. Wanneer u met het gehele gezin komt overnachten, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de familiekamer.

Het restaurant

Naast dat u goedkoop een hotel kunt boeken, kunt u ook heerlijk bij hun dineren, lunchen of borrelen. Het eten is van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bovendien wordt het iedere dag met veel plezier en liefde bereidt! Hotel Maashof zit op een ideale locatie met een prachtig uitzicht dat een mooie avond compleet maakt.

Voor speciale gelegenheden hebben zij natuurlijk ook iets! Zo bieden zij ook een mogelijkheid om te barbecueën bij een minimum van 8 personen. Liever niet zelf barbecueën? Vanaf 20 personen kan de chef kok het voor u doen!

Dagje uit

Om het nog leuker te maken, bieden zij ook een aantal activiteiten aan die u kunt boeken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de e-kickbikes, segways of solex. Hiernaast kunt u ook het bos in gaan en bieden wij ook een leuke GPS-puzzeltocht aan. Voor meer leuke activiteiten, kijk dan gerust op de website!