Lekker touren met je eigen mini hotel

Als je er altijd van hebt gedroomd om elk land in Europa te bezoeken en op roadtrip te gaan om te genieten van al het moois dat het te bieden heeft, dan ben je hier op de juiste plek. Stel je voor dat je geen hotels of tickets hoefde te boeken wanneer je iets nieuws wilt ervaren? Huur uw Adria camper hotel op wielen en ervaar echte vrijheid.

En hoe werkt de verhuur van een camper Adria?

Kom in onze toonzaal of boek online uw favoriete camper adria. Dit merk behoort al 50 jaar tot de top van de Europese caravan en mobilhome constructeurs vanwege zijn duurzaamheid, zijn technologische snufjes en een goede ondersteuning van de motor! We hebben verschillende uitrustingsvarianten zoals de Adria Compac en de Adria Matrix.
Alle modellen zijn tip top in orde qua onderhoud en inrichting. Dit is de garantie die wij onze klanten geven. Vertrek veilig op reis met partner of familie. Afhankelijk van de grootte van uw gezin hebben we 2 tot maximum 6 slaapplaatsen. Een camper adria is steeds uitgerust met eigen sanitair, kookgelegenheid en keukengerief, een vast bed, verwarming enz. Voor de vakantiemaanden berekenen we volgens weektarieven. Het ophaalproces is heel eenvoudig en gemakkelijk. Onze verkoper zal alles over camper uitleggen wat u moet weten en u kunt aan uw reis beginnen. Zo simpel is het.

Een camper huren of kopen

Uit ervaring weten we dat de meeste koppels eerst een camper adria. huren. Het gaat immers om een dure investering.
Maar, wie eenmaal de microbe van vrijheid, rondreizen, vrij kamperen of op een camping te pakken heeft, komt vaak terug voor een aankoop van een tweedehands of nieuwe mobilhome. Wij zijn namelijk officiele dealer van het merk en kunnen door onze jarenlange ervaring heel wat kennis met u delen.