De leukste stedentrips in Europa

Soms wil je er gewoon even tussenuit. En dan bedoel ik niet een dagje naar de sauna. Ik bedoel dan gewoon 2/3 dagen weg naar een andere stad. Een stedentrip hoeft helemaal niet duur te zijn en geeft je toch het echte vakantiegevoel. Als je een stedentrip gaat doen is het makkelijk om in Europa te blijven omdat andere steden te ver vliegen is. In dit artikel vertellen we je alles over de leukste stedentrips

Moskou

Een vakantie naar Rusland is zeker een aanrader en ook heel er mooi. Moskou is nog best ver vliegen waardoor het handig is om dan 3/4 daagjes op vakantie te gaan. Moskou heeft zo veel te bieden dat je eigenlijk beter een hele vakantie ervan kan maken. Er zijn veel mooie gebouwen en heel veel lekker eten. Als je meer wilt weten over een vakantie naar Moskou, kun je een kijkje nemen bij Sovjet Reizen.

Valletta

De hoofdstuk van Malta is Valletta, wat een van de kleinste hoofdsteden van Europa is. Het is een prachtige stad, vaak lekker weer en daarom perfect voor een weekendje weg. Deze stad heeft heel veel mooie plekjes waardoor je veel foto’s kan gaan maken.

New York

New York is de place to be. Lekker een weekendje shoppen en slenteren door de stad. Wie wilt dit nou niet? Deze stad heeft heel veel bezienswaardigheden zoals musea en parken. Het is aan te raden om een hotel te nemen die centraal ligt. De stad is erg groot en het zou zonde zijn als je constant veel moet reizen.

Oslo

De grootste stad van Noorwegen is Oslo en ook gelijk de hoofdstad van dit prachtige land. De temperatuur kan in de zomer lekker warm zijn maar in de winter erg koud. Toch is het juist een aanrader om dan te gaan, aangezien het een bepaalde sfeer aan de stad geeft. Deze groene stad heeft veel musea en keuze aan voedsel is er genoeg.